Ale Möller gästar Norrbotten Big Band

tisdag 21 september 19.30
Gamla Teatern Östersund

Ale Möller. foto Thorn Ullberg
Norrbotten Big Band. foto Anders Alm

Alle Möller multiinstrumentalist
Rafael Sida slagverk
Britta Virves piano
 
Det är ett understatement att påstå att folkmusikern och multiinstrumentalisten Ale Möller är en unik och inspirerande profil i svenskt musikliv. En ständig upptäcktsresande som flyttar fram positioner och tänjer musikaliska gränser i ett flöde som aldrig tycks sina. Här i norr har vi bland annat sett Ale Möller i ett mycket lyckat samarbete med Norrbottens Kammarorkester.

Nu är det hög tid för honom att framträda med Norrbotten Big Band! Med sig in i samarbetet med bandet tar Ale Möller, som en gång startade sin musikaliska bana som jazztrumpetare hemma i Skåne, musik arrangerad av Hans Ek. Hans som genom sina symfoniska projekt med bl a musik av Kraftwerk, David Bowie, Björk, Ane Brun, Laleh och Veronica Maggio, lyft fram en ny repertoar på landets konserthusscener. Och inte nog med det. Med sig på scen har Ale Rafael Sida, hyllad för sina latinska rytmer på alla möjliga slagverk och Britta Virves. Britta har bl.a tidigare skrivit och arrangerade musik för Bobo Stenson och Norrbotten Big Band. 

En konsert från Estrad Norr.

Biljetterpriser:
Ordinarie 250:-, Jazz i Jemtland medlem 200:-, studerande/ungdom 100:-

Förköp här
Du har även möjlighet att köpa biljetter över disken på Visit Östersund (turistbyrån i Östersund), Rådhusgatan 44.  063-701 17 00
Nuvarande öppettider måndag-fredag 10.00-15.00.
För aktuella öppettider se www.visitostersund.se 

Vi följer Covid rekommendationer angående avstånd och publikantal.
För nuvarande gäller ett publiktak på max 150 personer. 

Mats Öberg medverkar inte i denna konsert.

Rafael Sida
Britta Virves