Nu har vi släppt ytterligare 50 biljetter till de tre kommande konserterna under hösten! Vi rekommendera förköp. Det finns en länk till förköp på konsertens sida.

Du har även möjlighet att köpa biljetter över disken på Visit Östersund (turistbyrån i Östersund), Rådhusgatan 44.  063-701 17 00
Öppettider måndag-fredag 11.00-17.00.
För aktuella öppettider se www.visitostersund.se 

Läs hela inlägget »

Norrbotten Big Band hyllar Stephen Sondheim
tisdag 22 sept 19.30
Stockholm Voices
tisdag 6 okt 19.30
Walk Tall
tisdag 20 okt 19.30
Leo Lindberg Trio
tisdag 3 november 19.30
Hannah Svensson Group
tisdag 17 november 19.30
Alla konserter på Gamla Teatern Östersund
 

Läs hela inlägget »

Jazz i Jemtland saknar toppmusikern, trumpetaren Roy Okutani. Tänker på och känner med familjen.
foto Tina Staffrén

Läs hela inlägget »

Vi vill kolla upp intresset hos er medlemmar för privata JAZZFILMER på Bio Regina, som ligger i korsningen Prästgatan och Tullgatan i Östersund. Vi är några som har filmat vid konserter här i stan och annorstädes. En del av dessa alster har bra kvalitet och förtjänar att visas. Visningarna kan omfatta 30-50 minuter.
 
Det blir stora lokalen på Regina och allt måste organiseras, antal personer i publiken osv. Start i början av juli beroende på hur snabbt ni hör av er.  Maila därför till sven.rydell@telia.com eller ring alt. Sms:a 070-6390939.    

Läs hela inlägget »

I brist på live vill vi tipsa om att Radio Krokom med start tisdag 30 juni 11.00 och repris lördagen därpå 10.00 sänder programmet JAZZKVARTEN, ca 30 minuter långt. Tanken är att det skall pågå samma tider i några veckor, juli ut till att börja med. Det första har en del lokal jazz.  Streama på www.radiokrokom.se eller på radion frekvenserna 90,2, 101,0 och 106,7.
 

Läs hela inlägget »

Föreningens årsmöte hölls planenligt tisdag den 16 juni  på Gamla Teatern.Styrelsen föryngras och vi hälsar Katarina Hall och Magnus Sidén välkomna som nya i laget samtidigt som vi tackar avgående Bo Cederberg och Kjell-Erik Ahlgren för många års träget arbete för jazzen i länet.
 
För höstens jazzsäsong, finns i dagsläget förstås pga. Coronan och gällande restriktioner/lagar ingenting som är klart, spikat.Inga kontrakt är än så länge påskrivna/utväxlade.
 
 

Läs hela inlägget »

Vi träffas 18.30 på Gamla Teatern. Lokal: salongen alt utomhus. Årsmoteärenden. Välkömmen.

Läs hela inlägget »

Pga oro för COVID-19 virus ställs in vårens sista konsert:  Champian Fulton Trio tisdag 21 april. Hoppas att vi kan komma igång igen till höst.
 

Läs hela inlägget »

Pga oro för COVID-19 virus ställs in Jazz i Jemtlands årsmöte som skulle ha varit torsdag 19 mars 18.30. 

Läs hela inlägget »

Pga oro för COVID-19 virus ställs in de två kommande konserterna: The Stockholm Swing All Stars och Östersunds Kulturskola
Vi återkommer om läget med konserten med Champian Fulton Trio tisdag 21 april lite senare.

Läs hela inlägget »