Ladies Got The Blues

Jazzvänner, medlemmar
Efter en fullsatt salong i torsdags och ”En högklassig jazzhyllning till unike Svend Asmussen” som LO  Rindberg den 20/2 skrev i sin recension i LT är det nu dags för åtta spelglada ”tjejer”.

Säsongens femte konsert tors 25 feb 19.30 på Movitz-Scandic City.  Ladies Got The Blues är ett musikkollektiv som lyfter fram kvinnliga bluesmusiker genom tiderna, och som kan anta olika former och konstellationer.
 
I maj 2014 hade bandet sin premiärkonsert på ett utsålt Fasching i Stockholm och vi tillåter oss att saxa ur en recension i Jefferson Bluesmagazine; ”Denna föreställning är fantastisk och visar inte bara vad kvinnliga bluesutövare och kompositörer har betytt för musiken utan lyfter också fram hur många begåvade och talangfulla tjejer det finns i detta land. Jag ger mig- detta var fenomenalt.”
  
Under den nu pågående norrlandsturnén gästas husbandet av Eva-Mi Ringqvist och Lovisa Birgersson,sång. Dessutom aviserar bandet om en hemlig gäst här i Östersund. Välkomna att följa med oss på en konsert med den kvinnliga delen av den unga blueseliten, på en resa från 20-talets Mississippi och in på 2000-talets svenska scener. 
Varmt Välkomna ! 

Biljetter. Förköp hemsidan, ”Turistbyrån” och förstås kontant i entrékassan som vanligt.Buffé dukas upp för 99:- från 18.00

Arkiv

Länkar

-

Senate inlägg