Bluesgung på Movitz: recensioner

Ur recensionen av Lena Byström, Östersunds-Posten:
Vi fick ta del av fina instrumental- och sånginsatser som bjöd på innerlighet, smärta och glimten i ögat. I min smak så hade andra set ett bättre driv och min favorit för kvällen blev bandets tolkning av Aretha Franklins "Drowning my own tears.
Läs hela Lena Byströms recension här:
recension-bluesgung-pa-movitz

Ur recensionen av LO Rindberg, Länstidningen:
Musikkollektivet Ladies got the Blues lyfter förtjänstfullt fram dem alla med personligt uttryckfulla tolkningar av deras låtar. Det är ett samspelt och vältrimmat bluesband som framträder på Movitz scen, där särskilt gitarristen Moa Brandt och Elin Öberg på munspel lyser i kollektivet
Läs hela LO Rindbergs recension här:
ellen-sundberg-gastade-ladies-got-the-blues

Arkiv

Länkar

-

Senate inlägg