Sommar hälsning

Jazzvänner, medlemmar
 Jazz i Jemtlands styrelse har nu ”spikat” höstens spelningar för året 2017, föreningens 49:e .Vi tycker att vi igen kan bjuda på ett kvalitativt bra, varierat och attraktivt program. Läggs ut på vår hemsida i juli-aug och tryckta programmen i er brevlåda senare delen av augusti räknar vi med.

Bernt Rosengrens kvartett med Rigmor G:s ”syrra” Christina blir starten torsdag den 14 september på Gamla Teatern  och sedan i snitt ett par spelningar i månaden med avslutningen ”Birkajazz” den 7 december på Movitz.
 
Vi vill också passa på att tipsa om möjligheten att lyssna på jazz i Bräcke, Bensjö.  Först Swing and Sweet och ett relativt nybildat band Oldtimers medbl.a. Nalle Werner, kontrabas, bandledare och bygdens son Ove Magnusson tenorsax. Tisdag 11 juli 19.00. Sedan traditionsenligt i Bensjö ”Håttgåbban”, tisdag 25 juli 19.00. Kultbandet, som i rask takt närmar sig sitt femtioårsjubileum.
 
En fortsatt trevlig sommar, Jazz i Jemtland

Arkiv

Länkar

-

Senate inlägg